FLEETPLUS

På denne side finder du videoer, der hjælper med at navigere i FLEETPLUS systemet. Systemet har mange funktioner, og hjælper dig med at få mest ud af din GPS tracker. Brug siden som inspiration til forskellige muligheder, der gør hverdagen lettere, eller brug den til at lære hvordan du opsætter de forskellige funktioner.

Grundfunktioner

Videoen tager dig igennem systemets grundfunktioner. Vi går blandt andet kort igennem kortet, indstillinger og rapporter.

Rapporter

Videoen går en smule mere i dybden med oprettelse af rapporter.

Geofence zoner

Video der viser dig hvordan du opsætter geofence zoner, som kan bruges til fakturering og tyverisikring.

Underbruger

Video der tager dig igennem hvordan du opretter underbrugere og giver dem adgange til trackere og funktioner.

Kontakt os

Adresse

Lumbyvej 11b st th

Odense C

Danmark

E-mail
Telefon